sparkular huren

Dit zorgde voor een schitterend einde van het feestje!

Posted on

Vorige week ben ik 20 jaar oud geworden. Dat was de reden om afgelopen weekend een leuk feestje te organiseren. En ik had groots uitgepakt! Ik had namelijk bijvoorbeeld een loods afgehuurd en voor een uitgebreide catering gezorgd. Daarnaast heb ik via een evenementenbedrijf veel feestattributen kunnen huren. Denk hierbij aan led verlichting, speakers en veel soorten special effects. Mede daardoor heb ik een ontzettend leuk feestje kunnen geven. Ik kreeg na afloop veel positieve reacties van vrienden en familie. Veel zeiden dat ze nog nooit zo’n leuk verjaardagsfeestje hadden meegemaakt. Het is volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar! In dit blog vertel ik kort hoe ik aan alle attributen gekomen ben en wat voor een schitterend einde van het feestje heeft gezorgd. 

Waarom attributen kopen als je die ook kunt huren?

Ik had vrij weinig tijd voor de voorbereiding, maar met wat hulp van anderen kon ik alles op tijd regelen. Iemand tipte mij een evenementenbureau waar ik terecht kon voor alle attributen die ik nodig had voor mijn feest. Het mooie was dat dit bedrijf ook attributen verhuurd voor een dag of voor meerdere dagen. Daardoor hoefde ik bijna niks aan te schaffen, maar kon ik het gewoon voor een dag huren. Op deze manier was ik veel minder geld kwijt en kon ik meer dingen voor elkaar krijgen binnen mijn budget. Ook kostte het mij veel minder moeite, omdat de mensen van het bedrijf alle spullen kwamen brengen en mee hielpen om het te installeren. Daarom raad ik iedereen aan om juist attributen te huren, in plaats van ze aan te schaffen. Want waarom zou je attributen kopen als je die ook kunt huren?

De sparkular effecten zorgden voor een spetterend einde!

Voor mijn feest had ik verschillende special effects gehuurd. Elke special effect voegde iets extra’s toe aan mijn feest. Maar de special effect die zich onderscheidde en voor een spetterend einde had gezorgd was de sparkular effect. Zelf had ik er niet voor gekozen om een sparkular te huren, maar het is goed dat ik dat toch heb gedaan. Een sparkular is een soort vuurwerk fontein dat sterretjes produceert van een bepaald soort poeder. Het zijn geen brandbare sterretjes, want het is geen echt vuur. Daarom is het perfect voor feestjes die binnen worden gegeven. Wil je ook een spetterend einde creëren op je feestje? Dan raad ik je echt aan om ook een sparkular te huren!

Geef een reactie