Verkeersregelaar vacature

Zo vind je een leuke baan!

Posted on

Het staat deze week in alle kranten: het aantal vacatures in Nederland stijgt voor het eerst in een hele lange tijd boven het aantal werklozen uit. Goed nieuws zou je zeggen. Vooral als jij op dit moment op zoek bent naar een baan. Toch zal iedere werkzoekende beamen dat het nog steeds niet gemakkelijk is om iets te vinden. Zeker als je het niet per se een aantrekkelijk idee vindt om in het magazijn van IKEA vanaf zes uur ‘s ochtends met zware meubels te sjouwen en hiervoor (naast een minimumloon) beloond te worden met een hernia. In deze blog zal ik daarom een paar andere opties uiteenzetten die kansen bieden als je een werkzoekende bent.

Er is altijd plek in het callcenter

Zodra je het woord ‘callcenter’ las, is de kans groot dat je dacht: deze alinea sla ik over. Wacht hier echter nog even mee! Je associeert het werken in een callcenter wellicht met het eindeloos lastig vallen van mensen onder etenstijd, om ze een maandelijkse bijdrage te vragen voor jodelaars in de Alpen die hun stem zijn kwijtgeraakt (wat overigens wel een nobel goed doel zou zijn). Werken in een callcenter is echter een stuk veelzijdiger dan dat. Je hoeft niet per se mensen lastig te vallen aan de telefoon. Er zijn ook veel banen bij callcenters waarbij je juist mensen helpt. Je kunt bijvoorbeeld klanten van een bepaald bedrijf helpen het gebruiken van een product of dienst. Het is veel aantrekkelijker om mensen te helpen dan om ze geld af te troggelen voor dubieuze goede doelen. Tegelijk ontwikkel je jezelf in je probleemoplossende vermogen en kun je na een tijdje doorgroeien naar een functie als manager.

Lekker werken in de buitenlucht

Een nadeel van werken in een callcenter is dat je de hele dag op je kont zit met een telefoon in je hand. Misschien werk je liever in de buitenlucht. In dat geval kan het een idee zijn om bij de post te gaan werken. Bij de postbedrijven zoekt men namelijk regelmatig naar nieuwe bezorgers. Een andere optie is om een poging te wagen bij een Verkeersregelaar vacature. Hier ben je eveneens lekker bezig in de buitenlucht. Bovendien verricht je een waardevolle dienst voor de maatschappij. Dat geeft een lekker gevoel. Mocht je alle beroepen die ik in deze blog heb behandeld niet leuk vinden, dan schijnen er ook de nodige vacatures te zijn voor jodelaars in de Alpen!

Geef een reactie