Waar moet je op letten bij de aanschaf van een kunstkerstboom

Posted on

Kerstbomen zijn een prachtige decoratie voor de feestdagen. Maar er zijn veel verschillende soorten bomen om uit te kiezen. Enkele van de meest populaire soorten bomen zijn de voorverlichte boom, de onverlichte boom en de kerstboom met verlichting. Prelit-bomen zijn een populaire keuze omdat ze worden geleverd met lichten die al aan de boom zitten. De lichten kunnen op een timer zitten of op een afstandsbediening die kan worden gebruikt om de lichten aan en uit te zetten. Wil je echt een kerstboom met verlichting kopen? Bij Eurofleur ben je dan aan het goede adres.

Verschillende soorten kunstkerstbomen

De prelit-boom is een populaire keuze omdat de lampjes al aan de boom zitten. De lichten kunnen op een timer of afstandsbediening zitten, zodat je ze aan en uit kunt zetten. De onverlichte boom is een andere populaire keuze omdat deze geen lampjes heeft, maar je kunt lampjes apart kopen om aan de boom te hangen. De losse verlichtingsboom wordt geleverd met lichtsnoeren die aan de takken van de boom worden bevestigd. Je kunt ook andere soorten verlichting kopen voor dit type boom als je eens wat anders wilt dan lichtsnoeren.

Uitkiezen van de juiste kunstkerstboom

Onverlichte bomen zijn populair omdat ze geen vaste verlichting hebben. In plaats van lampen te gebruiken, kun je de boom versieren met kleine ornamenten en andere versieringen. Je kunt ook lichtslingers en witte kerstverlichting gebruiken om de boom te versieren. Onverlichte bomen zijn een geweldige keuze voor diegenen die geld willen besparen op elektriciteit en voor diegenen die meer vrijheid willen bij het versieren van de boom. Bij de aanschaf van de kunstkerstboom moet je letten op de lengte van de boom. Je wilt immers voorkomen dat de kerstboom tegen het platfond aan komt. Zorg dat er altijd een kleine afstand is tussen het plafond en de top van de boom zodat je de piek kunt plaatsen.

Kerstverlichting

Kerstverlichting is er in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Er zijn lichten die eruitzien als sneeuwvlokken, sterren, zuurstokken en andere kerstsymbolen. Je kunt zelfs knipperende lichten voor je boom vinden! Sommige mensen gebruiken dezelfde gekleurde lichten voor hun hele boom, terwijl anderen het graag met verschillende kleuren mixen.

Voorverlichte boom

Kunstkerstboom kopen compleet met dennenappels en rode bessen. Een voorverlichte boom is een goede keuze voor mensen die niet veel tijd willen besteden aan het versieren van de boom. Ze kunnen gewoon de stekker in het stopcontact steken en de lichten aandoen. Dit soort bomen zijn erg populair omdat ze gemakkelijk op te zetten en af ​​te breken zijn. Ze zijn er ook in veel verschillende maten, waardoor ze ideaal zijn voor elk huis of kantoor.

Geef een reactie