Stoelen huren: van een klapstoel tot de fijne terrasstoel

Posted on

Dansen op een feestje is leuk, met een groepje vrienden hangen aan een statafel ook. Maar soms is het ook gewoon lekker om even met de beentjes omhoog te zitten. Daarom zijn stoelen onmisbaar op een event. Zodat gasten even lekker kunnen chillen. Vergeet dus geen stoelen te huren bij het organiseren van een feestje of evenement.

Vind jouw trouwe supporter bij het organiseren van een feestje

Vind jouw vaste supporter bij het organiseren van een fijn feestje. Zeker nu er hopelijk steeds meer feestjes kunnen plaatsvinden, is Supportmarkt jouw place to go op het gebied van party meubilair. Supportmarkt vertelt je graag meer over de soorten stoelen die ze verhuren en waar je ze voor kunt gebruiken. Een stoel is niet zomaar een zitplek, maar een warme toevoeging aan de setting. 

Lekker handig: klapstoelen

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: hoeveel stoelen heb ik nodig? Bij het huren van stoelen kun je beter iets te veel huren dan te weinig. Twijfel je over de hoeveelheid gasten die komen? Ga dan voor klassieke klapstoelen. Deze zijn namelijk gemakkelijk op te bergen als je er uiteindelijk toch teveel hebt. 

Net die extra touch met hippe en magische exemplaren

Geef je een hip event waarbij mensen bijvoorbeeld ook een hapje komen eten, dan zijn de terrasstoelen van Supportmarkt niet weg te denken uit deze setting. Ben je een fan van kleur? Dan verhuurt Supportmarkt de kleurrijke Air Chair. Deze stoel staat goed en zit heerlijk. Mix de verschillende, leuke kleuren voor een opvallend effect. Wil je echt next level gaan? En een magische look creëren? Dan is de Hay About a chair jouw perfect match. 

Voor elk soort event verhuurt Supportmarkt een in het oog springende en comfortabele stoel. Of je nu een muziekfestival geeft of een groots diner. Of misschien juist een workshop. Elk soort entertainment verdient een passende eye catcher. Comfort is het allerbelangrijkste, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wil je graag een indruk opdoen van de modellen die Supportmarkt verhuurt? Check dan snel de inspiratie pagina. 

Net als yin en yang is een stoel niks zonder matchende tafel. Daarom verhuren we ook stijlvolle tafels. Naast tafels verhuren ze bij Supportmarkt ook nog ander soort meubilair dat je nodig kunt hebben als organisator.

Supportmarkt denkt graag met je mee! 

Wil je graag eerst wat advies voordat je besluit welke stoelen je wilt huren? Neem dan gerust contact op. Dit kan via de mail of via social media. De enthousiaste support crew denkt heel graag met je mee bij het vinden van de beste oplossing voor jouw feestje of event. 

Geef een reactie