Spotify Family

Posted on

Spotify is al een langere tijd de grootste en de meest bekende muziek streamingdienst wereldwijd. Ook in Nederland is Spotify een onmisbare app op jouw telefoon, tablet en computer. Voor Spotify betaal je maandelijks tien euro waardoor je onbeperkt en zonder reclame naar muziek kan luisteren. Maar het kan ook nóg goedkoper, door meerdere abonnementen af te nemen voor de hele familie met Spotify Family. Hierdoor wordt de prijs een stuk lager en daardoor wordt het nóg aantrekkelijker om gebruik te maken van Spotify.  

Wat is Spotify precies?

Zoals hierboven benoemd, is Spotify de grootste digitale service dat muziek en podcasts streamt. Wanneer jij je aanmeldt bij Spotify krijg je toegang tot miljoenen nummers en andere inhoud van artiesten over de hele wereld. Naast het gebruik van de app Spotify op telefoon, tablet en computer, is Spotify ook beschikbaar voor andere apparaten. Denk hierbij aan luidsprekers van van veel verschillende merken, bepaalde gameconsoles, tv’s, auto’s en zelfs smartwatches. Zo kan je altijd en overal muziek luisteren waar en wanneer jij dat wil. Onderweg, tijdens het studeren of tijdens het sporten. Ben jij op de gezonde toer, aan de toast met avocado en druk bezig in de sportschool? Dan brengt Spotify nog een voordeel met zich mee. Uit meerdere onderzoeken blijkt namelijk dat het luisteren van muziek tijdens het sporten zorgt voor een betere prestatie op het gebied van duur- en krachtsporten. Meer tips lees je over Bodybuilding op MNLK.nl!

Met Spotify kan je zelf afspeellijsten aanmaken. Hierin kan jij jouw favoriete muziek toevoegen en delen met andere luisteraars, of voor jezelf houden. Ook kan je luisteren naar afspeellijsten gemaakt door Spotify, artiesten of andere luisteraars. Spotify maakt verschillende afspeellijsten speciaal voor jou, zoals de Discover Weekly. Zo’n afspeellijst is gebaseerd op jouw muzieksmaak en jouw luister geschiedenis.

Wat is streamen?

Spotify is een aanbieder van streaming muziek. Streaming muziek is muziek dat niet gedownload hoeft te worden maar met een druk op de knop kan worden afgespeeld. Dit gaat in een doorlopende stroom via een netwerk. Je hebt hiervoor dus een internetverbinding nodig. Er zijn meerdere verschillende streamingdiensten, maar Spotify is met meer dan 100 miljoen (betalende!) gebruikers en miljoenen nummers de grootste en meest populaire streamingdienst. Omdat Spotify een streamingdienst is kan je dus geen cd’s branden in Spotify en is het niet toegestaan om content uit Spotify te exporteren. Muziek streamen met Spotify kan niet alleen in Nederland, maar bijna overal ter wereld!

Voordelen van Spotify Family

Zoals al eerder benoemd is het grootste voordeel van Spotify Family dat je meer kan streamen voor minder geld. Spotify Family is geschikt voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Je kan namelijk maar liefst zes verschillende accounts aanmaken voor familieleden die onder één dak wonen. Omdat iedereen in het abonnement een eigen account heeft, hoef je nooit op elkaar te wachten en kan iedereen genieten van zijn eigen opgeslagen muziek en podcasts. Het Spotify Family abonnement heeft nog een aantal leuke extraatjes. Zo maakt Spotify een Family Mix aan, een afspeellijst dat is gebaseerd op de muzieksmaak van alle gezinsleden, leuk wanneer je bijvoorbeeld met het gezin op vakantie gaat! Ook beschikt een Spotify Family account over ouderlijk toezicht. Hiermee kan je filters instellen zodat gezinsleden geen toegang hebben tot bepaalde inhoud. Weet je nog niet zeker of Spotify Family geschikt is voor jouw gezin? Dan kan je het gerust één maand gratis proberen! Blijkt het na een langere periode toch niks voor jou te zijn, dan kan je zonder zorgen op elk moment het abonnement opzeggen!
 

Geef een reactie