Sport je intensief? Ga voor high-end supplementen!

Posted on

Ben jij geregeld in de sportschool te vinden en doe je graag aan krachttraining? Dan is het belangrijk dat je je lijf van de beste voeding voorziet om daar elke keer opnieuw van te herstellen. Je wilt immers dat je spieren groeien, en dat je er daardoor fitter uitziet, niet? Het belangrijkste is natuurlijk dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Dit kun je onder andere bereiken met een goede eiwitshake. De beste pre workout shake bevat een combinatie van diverse aminozuren, waardoor je direct veel verschillende eiwitten binnenkrijgt. Je geeft je lijf zo al voordat je gaat trainen de voedingsstoffen die het nodig heeft om te herstellen. De beste pre workout bevat bovendien genoeg energie om er tegenaan te kunnen.

Hoe kun je je vetverbranding stimuleren?

Wil je naast gespierder worden ook graag je wat sneller gewicht (vet) verliezen? Ook dat is mogelijk met een shake of supplement. Met een zogeheten fatburner kun je namelijk je vetverbranding stimuleren. Dit is een speciaal supplement dat ervoor zorgt dat je lichaam als het ware meer energie gebruikt tijdens het sporten. Je verbrandt dus letterlijk meer calorieën dan dat je eigenlijk zou doen, en valt zo veel sneller af. Dit is ideaal voor mensen die geen geduld hebben en graag snel resultaat zien.

Zeker als je heel wat kilo’s af wilt vallen is het gebruiken van zo’n fatburner om je vetverbranding te stimuleren een goed idee. Als je namelijk niet snel genoeg resultaten ziet dan is het moeilijk je nieuwe levensstijl vol te houden. Met een fatburner ga je dat effect tegen doordat je sneller verschil ziet op de weegschaal.

Je moet je lijf voeden in plaats van vullen

Wat ontzettend belangrijk is als je wilt afvallen (of juist aan spieropbouw wilt doen) is dat je je lijf vult in plaats van voedt. Wat daarmee bedoeld wordt is dat je het voorziet van de juiste hoeveelheid vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten, etc. Als je op dieet bent wordt dat wat lastig, vandaar dat in dat geval vaak aangeraden wordt om supplementen te slikken. De beste pre workout bestellen zorgt er in ieder geval al voor dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Daarnaast zou je kunnen kiezen voor een goede multivitamine, aangevuld met een omega 3.

Wil je specifiek sneller afvallen? Dan kun je zoals hierboven vermeld kiezen voor een fatburner om je vetverbranding te stimuleren. Dit is een makkelijker manier om sneller af te vallen, die voor iedereen werkt, en met name voor mensen die heel wat kilo’s kwijt willen raken. Probeer het eens, je zult versteld staan van het effect! Maar let op: Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Geef een reactie