Restyle je huis met Sigma S2U verf

Posted on

Na een tijdje is het tijd voor wat nieuws in je huis. Als je al lang tegen hetzelfde interieur aan zit te kijken, dan kan het zijn dat je het beu wordt. Als je dan om je heen kijkt, zie je zoveel dingen die jij ook in je huis zou willen hebben, zoals nieuwe meubels, maar ook leuke accessoires. Helaas heb je niet altijd de mogelijkheid en de middelen om je hele interieur aan te passen. Gelukkig kun je met verf een heleboel doen. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe kleur verf op de muren. Had je bijvoorbeeld eerst een warme kleur op de muur, dan kun je nu kiezen voor een koude kleur, of omgekeerd. Op die manier verandert de uitstraling al gelijk. Ook kun je de meubels die in je huis staan voorzien van een nieuw kleurtje, of ze opnieuw lakken zodat ze er weer gloednieuw uitzien. Welke kleine aanpassing je ook wil doen in huis, met Sigma S2U verf zit je sowieso goed. Hier lees je alles over verschillende varianten van deze soort verf.

Sigma S2U Nova Matt verf

De eerste soort verf is Sigma S2U Nova Matt. Dit is een watergedragen, matte lakverf die heel goed bestand is tegen krassen en vuil. Deze verf heeft een heleboel voordelen, die zorgen voor makkelijk gebruik. Allereerst is deze verf lak- en slijtvast. Hierdoor worden krassen en deuken goed verweerd. Dat zorgt er ook voor dat het product lang meegaat. Daarnaast maakt de verf gebruik van LTA+ technologie, waardoor huidvet de kwaliteit van de lak niet aantast en vlekken voorkomen worden. Bovendien droogt de verf heel snel, dat is handig voor als je snel wil verven. Ook kun je de lak gebruiken op verschillende ondergronden. Deze verf wordt het meest gebruikt om hout voor- en af te lakken, maar je kunt de lak ook gebruiken voor staal en non-ferrometalen. Non-ferrometalen zijn metalen waarin geen ijzer verwerkt zit, zoals koper en aluminium. Als je besluit Sigma S2U Nova matt aan te brengen op metaal, dan is het belangrijk dat je dat metaal eerst goed prepareert met een primer. De nova matt verf kan ook aangebracht worden op eerdere verflagen. Hierdoor is deze verf echt heel makkelijk in gebruik en heel veelzijdig.

Sigma S2U Nova Primer

De tweede verfsoort is Sigma S2U Nova Primer. Dit is een grondverf, ook wel primer genoemd. De verf is op waterbasis en kan binnen gebruikt worden voor hout, geschuurde verflagen, metaal en kunststoffen. Deze primer is heel makkelijk in gebruik en ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. De verf voorkomt krassen en is kwalitatief heel sterk. Van deze verf kun je na 4 uur al een tweede laag aanbrengen, voor een snel resultaat.

Geef een reactie