Noppenfolie

Je spullen heel houden met noppenfolie, dat werkt!

Posted on

Als je gaat verhuizen wil je niet dat je breekbare servies of decoraties in het proces kapotgaan. Dat is niet alleen zonde, maar ook heel onhandig, want dan moet je ook weer vervangend servies kopen. En we weten allemaal wel dat verhuizen niet goedkoop is. Of misschien heb jij wel iets verkocht, online bijvoorbeeld, en om het op te sturen moet je het ook goed verpakken, want je wilt niet dat het onderweg naar de koper kapot gaat. Dus voor allebei de gevallen is dezelfde oplossing mogelijk: noppenfolie. Om zeker te weten dat jouw spullen geen schade oplopen tijdens een verhuizing of een verzending is noppenfolie altijd handig, dus ben jij van plan een van de twee binnenkort te doen? Sla dan in.
Noppenfolie

Geen risico nemen

Als je iets hebt waarvan je niet zeker weet of het tijdens een verhuizing of verzending kapot kan gaan, dan is het altijd handig om het zekere voor het onzekere te nemen en het gewoon even verpakt met noppenfolie. Dan weet jij in ieder geval dat het wel goed komt, en dan hoef je dus niet te stressen of jouw spullen wel goed aan zullen komen. Vooral als er bijvoorbeeld sentimentele waarde aanzit, dan is het nog eens een keer extra zonde als het kapot gaat, dat wil natuurlijk niemand.

Een zorgeloze verhuizing

Je hebt vast al wel genoeg aan je hoofd als je aan het verhuizen bent, want daar komt natuurlijk veel bij kijken. Alles moet weer ingericht worden in een nieuwe plek, en je moet ook aardig wat geld neerleggen om te gaan verhuizen. Dus met wat noppenfolie om je waardevolle spullen heb je in ieder geval een zorg minder aan je hoofd, en ook al is het maar een klein iets, het is toch wat. En dat is altijd fijn als je al veel aan je hoofd hebt.

Dus gebruik gewoon wat noppenfolie

Verzending, verhuizing, verplaatsing, wat dan ook, je breekbare spullen blijven breekbaar. Maar met wat noppenfolie hoef je je geen zorgen te maken dat het ook daadwerkelijk breekt, want dat kan wel tegen een stootje. En als jij allerlei breekbare spullen te koop hebt staan, dan is het altijd handig om wat noppenfolie in voorraad te hebben zodat je in ieder geval wat hebt in het geval dat je wat verkoopt. Dus helemaal voorbereid en een zorg minder, en dan kan je weer door met de rest van de verhuizing, want er is vast nog wel meer om in te pakken.

Geef een reactie