Netflix storing

Netflix storing het gebeurt niet vaak

Posted on

Netflix is voor velen een heerlijk en prettig tijdverdrijf. Iedere Netflix gebruiker, zij het verslaaft of beschaafd, kent het wel: de verplichtingen van de dag zitten erop. De kinderen liggen in bed, de vergadering van de dag erop is voorbereid, de wijn is open of de thee gezet. Je ploft op de bank en dan mag je date beginnen. Je nodigt de hoofdrolspelers van die nieuwe film of vertrouwde serie uit in je woonkamer. Kom maar op, vermaak me maar! De TV wordt afgesteld op het juiste kanaal, of de app wordt geopend. Daar ga je…. of toch niet? Netflix storing! Daar gaat je avond, je date komt niet opdagen, je staat in de kou. Maar wel met een warm dekentje op de bank wellicht.

Netflix storing daar gaat je avond

De voorstelling die je had bij een avondje Netflix valt in duigen. Het medium waar je op vertrouwt laat je in de steek. Want zeg nou zelf, je had het toch verdiend vanavond? Netflix is voor velen onderdeel van de dag. Die Spaanse bingewatch serie? Of toch die Canadese comedian? Iets met kostuumdrama kan natuurlijk ook als je daar liefhebber van bent. Of toch iets meer horror? Hoe heette die zombieserie ook alweer? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat Netflix niet meewerkt vandaag, er is werkelijk niets interessants op de reguliere televisie.

De oplossing is nabij

Gelukkig kun je online veel informatie vinden over mogelijke storingen en oplossingen. Vaak hoef je er niet eens voor op te staan. Netflix geeft verschillende foutcodes en de oplossing is nabij. Bovendien gebeurt het vrij zelden dat Netflix een grote storing heeft. Hoewel er bijna dagelijks wel ergens een kleine lokale storing optreedt, zijn de landelijke storingen zeldzaam. Ergens tussen de 1 en 3 storingen per jaar. En dat is best knap te noemen voor een streamingdienst met zoveel content. Kortom, Netflix is een betrouwbare partner gebleken voor je vrije avondjes. Je kunt dus elke avond opnieuw op date met de hoofdpersonen uit je favoriete series en films. Dus trek die wijn maar open of zet het theewater vast op. Je hebt het verdiend!

Geef een reactie