MacBook reparatie

Posted on

Al jaren werk ik met plezier op mijn laptop. Ik gebruik mijn laptop overal voor. Van een simpel recept opzoeken voor het koken, vakanties boeken, tot modellen renderen voor mijn studie. Mijn laptop heeft mij gelukkig nog nooit in de steek gelaten. Ik vind Apple laptops de fijnste laptops die er bestaan. Er zijn studiegenoten van mij die hier heel anders overdenken, maar dat hoort erbij, meningen verschillen. Het komt misschien ook omdat ik mijn hele leven al gewend ben aan Apple computers. Sinds ik klein ben staat er al een iMac bij ons in de werkkamer. Mijn ouders hebben ook een voorkeur voor Apple. Omdat ik in mijn jeugd alle werkstukken en spelletjes op een iMac heb gedaan, ben ik hieraan gewend geraakt en ook nooit meer vanaf gestapt. 

Ongelukje

Dan heb ik het nog niet eens gehad over het esthetische uiterlijk van de apparaten van Apple. Zelf studeer ik Industrieel Ontwerpen. Ik ben natuurlijk helemaal gek van mooi ontworpen apparaten. Daar is Apple ook een groot voorbeeld voor mij in. Ze hebben technisch goede producten en kunnen die er ook nog eens prachtig uit laten zien. Zelf bezit ik momenteel een MacBook Pro. Een heerlijke computer om mee te studeren en past goed in mijn rugzak. Ik bescherm mijn laptop altijd met een goede hoes. Ik ben heel bang dat hij beschadigd raakt. Tot ik vandaag iets heel doms deed. Ik was aan het studeren aan mijn bureau. Rond een uurtje of 11 had ik zin in een kopje koffie, dus ik stond op. Bij het opstaan trok ik mijn oortjes mee die in de laptop zaten. Voor ik het wist lag mijn laptop op de grond. 

Reparatie

Wat was dit schrikken. Ik ging er altijd zo voorzichtig mee om. Nadat ik mijn laptop weer opgetild had, zag ik dat mijn scherm het niet meer deed. Ik belde snel naar macbook reparatie amsterdam. Zij vertelde dat ik langs kon komen en dat er dan specialisten een volledige diagnose zouden maken van wat er aan de hand was. Wel moest ik van tevoren even mijn modelnummer doorgeven. Hoeveel ik ook dacht te weten van MacBooks, in mijn paniek wist ik even niet waar ik dit kon vinden. Gelukkig was de medewerker aan de telefoon heel vriendelijk en stelde mij gerust. Het modelnummer kan ik vinden aan de onderkant van mijn MacBook, Het begint met een A en wordt gevolgd door vier cijfers. Nadat ik dit modelnummer had doorgegeven werd er een afspraak voor mij gemaakt. Wat een geluk, ik kon morgen al terecht. Ik ben heel blij met het idee dat ik morgen weer verder kan werken aan mijn studie en mijn laptop weer kan gebruiken!

Geef een reactie