Je motor op pimpen, hoe?

Posted on

Je hebt natuurlijk ontzettend veel verschillende motors. Denk aan een BMW k 100, BMW R-Series, specials, ga zo maar door. Maar hoe maak je je motor nou echt van jou? Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Je kan hem zelf opknappen en zelf bepaalde onderdelen vervangen om hem echt eigen te laten voelen. Maar je kan ook een complete motor aanschaffen en de motor op pimpen met gadgets. Genoeg manieren dus! Wij gaan een aantal manieren benoemen zodat je je motor als eigen kan laten voelen.

Accessoires

Een goede manier om je motor op te pimpen zijn accessoires. Dit is niet alleen perfect voor het om pimpen, maar vaak ook nog eens super handig! Denk aan camerasystemen. Dit is niet alleen ontzettend fijn om veiligheidsredenen, maar zo kan je ook thuis filmpjes maken en de beelden in je filmpje verwerken. Zo kan je ook doordenken aan gadgets zoals een USB-lader op je stuur. Je telefoon leeg tijdens een roadtrip? Geen probleem! Je laad zo je telefoon op zodat je oneindig foto’s kan maken. Het filmen laat je maar natuurlijk over aan het camerasysteem die je al lang geïnstalleerd hebt.

Onderdelen

In je motor zitten natuurlijk allerlei verschillende onderdelen. Je kan ervoor kiezen om bepaalde onderdelen om te pimpen. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook veel minder werk dan je hele motor aanpakken. Zo kan je bepaalde onderdelen van je motor laten poeder coaten. Dit geeft al een heel ander effect als dat het onderdeel er voorheen uitzag. Vaak is het ook nog eens ideaal voor de bescherming van het onderdeel.

Motogadget

Motogadget is een van de merken waar je al deze gadgets aan zou kunnen schaffen. Denk aan een goede snelheidsmeter of toerenteller. Ook knipperlichten en handvatten zijn een bekend begrip bij Motogadget. Hun assortiment is ontzettend breed waardoor er meer dan genoeg keuze is voor jouw motor. Je kan het zo gek maken zoals je zelf wil. Je motor heft natuurlijk al genoeg geld gekost, dus deze gadgets kan je ook een voor een aanschaffen. Ook is Motogadget een leuke cadeau tip voor een vriend of vriendin die jarig is en al een motor heeft. Het zijn vaak investeringen, maar dat maakt het juist ook alleen maar leuker om aan te schaffen. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en prioriteiten. Daarom zal het voor iedereen ook anders zijn wat onmisbaar is als gadget op zijn/haar motor en dat is juist zo leuk.

Geef een reactie