inkt-cartridges

Leuk of lastig, shoppen voor de feestdagen

Posted on

Het einde van het jaar is alweer bijna in zicht en daarmee dus ook de feestdagen. We trappen de feestdagen uiteraard af met Sinterklaas op 5 december, gevolgd door de kerstdagen en oud & nieuw. De feestdagen staan uiteraard niet alleen maar in het teken van gezelligheid en lekker eten maar ook van cadeautjes. Of jullie nu surprises en een gedicht doen met pakjesavond of cadeautjes onder de boom met kerst, de feestdagen betekent shoppen! Maar is dit nu leuk of lastig?

Cadeautjes voor Sinterklaas

Mochten er nog jongere kinderen aanwezig zijn in jouw familie dan wordt Sinterklaas uiteraard ouderwets gevierd met een jutten zak vol met cadeautje en misschien nog wel een bezoekje van de enige echte Sint met een van zijn pieterbazen. Hoe meer cadeautjes er in de zak zitten, hoe lekker natuurlijk. Zijn alle jonge kinderen in jullie familie inmiddels al wat ouder en is het geheim van de Sint nu toch wel echt ontdekt? Dan wordt deze avond uiteraard gevierd met surprises, gedichten of een dobbelspel. Voor pakjesavond in het in de meeste gevallen geoorloofd om een cadeautje te kopen onder de 15 euro. Soms moet je zelfs 2 of 3 cadeautjes komen die bij elkaar 15 euro zijn. Die zijn vooral kleine en handige dingetjes zoals een kurkentrekker, een grappige pizzasnijder, een zak snoep, chocolade of een lekkere douchegel. Koop in ieder geval wel cadeautjes die je zelf op zich ook nog wel zou kunnen gebruiken. Met het dobbelspel is het bijvoorbeeld altijd weer een verrassing welk cadeau je krijgt. Moet je gericht een cadeau voor iemand kopen? Dan kun je uiteraard denken aan een cadeaubon, boxers of inkt cartridges mochten die van de printer thuis op zijn.

Cadeautjes voor Kerst

Met cadeautjes voor de kerst maken we het graag een beetje lastiger voor ons zelf. Zo nemen we geen genoeg met een cadeautje van vijf euro. Tijdens kerst wil je graag uitpakken en een zo mooi mogelijk cadeau onder de boom leggen. Een voordeel van kerst is dat je meestal gericht een cadeautje kan kopen voor je vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin. Over het algemeen is het trouwens wel makkelijker om een cadeau voor een vrouw te kopen dan voor een man. We hebben een vrouw namelijk nooit horen zeggen: “hier heb ik echt teveel van”. Voor mannen zijn vooral praktische cadeaus van harte welkom waar ze echt iets aan hebben. Zoals bijvoorbeeld die ene nieuwe gadget of een nieuwe riem. Vrouwen zijn over het algemeen met een luchtje ook al tevreden maar mocht je dit jaar een keer iets originelers willen geven dan zeggen ze daar ook zeker geen nee tegen.

Geef een reactie