Een origineel afscheidscadeau collega scoren doe je zo!

Posted on

Cadeaus worden niet alleen bij verjaardagen gegeven, ook bij een afscheid van een collega, kerstcadeau of Sinterklaas komen cadeaus om de hoek kijken. Bij die momenten wil je dus met een leuk en origineel cadeau aankomen. Maar wat geef je als je niet goed bent in het bedenken van cadeaus? In dit artikel lees je wat leuke en originele cadeaus zijn om te geven als afscheidscadeau aan je collega. Daarnaast lees je ook wat een mooi kerstcadeau is die je aan je familie kan geven.

Een origineel afscheidscadeau collega kopen

Als je collega een andere baan heeft gevonden is dat vaak een lastig moment, want afscheid nemen van een goede collega is nooit leuk. Je wil dan ook het allerleukste afscheidscadeau collega kopen, zodat die collega met een goed gevoel terugkijkt op de mooie tijd die jullie hebben beleefd. Wat is nu een leuk en origineel afscheidscadeau om je collega te geven? Je kunt denken aan een mooie pennenset waar je de naam in laat graveren, of je geeft een mooie mok met naam of foto erop cadeau. Dan kan jouw collega onder het genot van een bakje koffie altijd terugdenken aan de leuke momenten. Je kan ook een theedoos met naam laten bedrukken. Een afscheidscadeau voor je collega met de naam erop laten bedrukken valt altijd in de smaak, want zo maak je een uniek en origineel cadeau waarmee je laat zien dat je over het cadeau hebt nagedacht.

Een mooi kerstcadeau kopen voor je familie

Met kerst elkaar cadeaus geven is bij veel families een traditie geworden. Als je niet zo goed bent in cadeaus verzinnen, is het elk jaar weer een gedoe om met een leuk kerstcadeau aan te komen. En hoe verras je iemand die misschien alles al heeft? Je kunt natuurlijk niet elk jaar weer met een Rituals-pakket aankomen. Maar wat ga je dan geven? Het is leuk om een origineel bedrukt kerstcadeau te geven, zoals een badjas waar je de naam in laat borduren. De badjas is toch vaak een vergeten kledingstuk, terwijl je hier zo vaak gebruik van maakt. Of je laat een mooie mok met een foto of naam erop bedrukken. Als iemand van koken houdt kan je ook een schort laten bedrukken. Dit is een mooi kerstcadeau waardoor iemand altijd aan jou terugdenkt. De ontvanger zal door het originele cadeau altijd terugdenken aan de momenten die jullie samen hebben beleefd. Het is dan ook een persoonlijk cadeau waar de ontvanger heel blij mee zal zijn. 

Geef een reactie