Met Bruder speelgoed neemt jouw kind alle beroepen aan

Posted on

Is jouw kind helemaal gek van vrachtwagens, tractoren en grondverzetwagens, dan is Bruder speelgoed een goede keus. Er zijn namelijk veel verschillende series te verkrijgen, waarmee jouw kind naar hartenlust kan spelen. De landbouwwinkel verkoopt namelijk verschillende auto’s die met veel details zijn uitgerust om het zo realistisch mogelijk te maken.

Een jongensdroom die uitkomt met Bruder speelgoed

Bruder speelgoed bestaat uit meerdere Profi series, waaronder vrachtwagens, tractoren en grondverzet. Iedere serie heeft zijn eigen wagens en details, waardoor iedere jongensdroom uitkomt tijdens het spelen. De vrachtwagens zijn bijvoorbeeld robuust, maar ook met veel details. Ook zijn er verschillende merken nagebootst, waarbij de werkzame onderdelen ervoor zorgen dat je iedere situatie kunt nabootsen. De landbouwwinkel zorgt er hiermee voor dat ieder kind veel speelplezier aan de vrachtwagens kan beleven.
Bruder speelgoed

Geen kleine onderdelen te vinden in de voertuigen

De tractoren komen hierbij ook in verschillende vormen en maten. De meest voorkomende merken zijn hierbij in de serie opgenomen, welke ook nog uit te breiden zijn met extra accessoires. Bruder speelgoed bestaat namelijk niet alleen uit de wagens zelf, maar ook uit voorladers en aanhangers om de wagens mee uit te breiden. Hierbij is voor veel veiligheid gezorgd, door geen gebruik te maken van te kleine onderdelen. Zelfs kleine kinderen kunnen daardoor met dit speelgoed spelen, zonder dat dit veel grote risico’s met zich meebrengt door bijvoorbeeld het inslikken van kleine stukjes.

Werkende onderdelen zorgen voor extra speelplezier bij jouw kind

Een landbouwwinkel kan niet zonder een landbouw-serie. Bruder speelgoed heeft daarom ook verschillende landbouwwagens in het assortiment opgenomen. De voertuigen kunnen dienen als extra accessoire bij de tractoren, maar ook als verschillende machines waarmee je een land zou kunnen ploegen. Jouw kind kan hierdoor in de achtertuin een landbouwbedrijf nabootsen, terwijl de machines ook werkzaam zijn en daadwerkelijk grond kunnen verplaatsen. De grondverzet-serie maakt van jouw kind voor even een echte bouwer. Ook hier zijn er verschillende werkende functies beschikbaar, waardoor jouw kind materialen met de auto’s kan vervoeren. Ook kunnen er figuurtjes in gezet worden, zodat er ook echt werkmannen aanwezig zijn op de werkplaats.

Geef een reactie