BES-LED

Een badkamer restylen, hoe doe je dat?

Posted on

Ben je sommige ruimtes in je huis misschien een beetje zat en is verhuizen nou ook niet meteen de oplossing? Waarom kies je er dan niet voor om deze ruimtes te restylen? We begrijpen dat de inrichting van een ruimte je na een tijdje misschien wat tegen gaat staan of gaat vervelen maar met een restyle is dat simpel opgelost. In dit blog geven we je daarom een paar handige tips voor het restylen van je badkamer. En je waarschijnlijk veel meer kanten op met deze ruimte dan je ooit had verwacht.

Een makkelijke restyle of een lastige restyle

Voordat je begint met het restylen van je badkamer is het misschien goed om even na te gaan bij jezelf hoeveel tijd je in deze restyle wilt steken. Sommige elementen in je badkamer zijn namelijk makkelijk te veranderen maar andere dingen gaan misschien wat meer tijd en geld kosten. De inrichting van je badkamer is bijvoorbeeld behoorlijk definitief. Je kunt niet even binnen een dag je bad of douche naar de andere kant van je badkamer verhuizen of binnen een dag een hele wc installeren. Deze wijzigingen kun je natuurlijk altijd doorbrengen maar houdt er rekening mee dat dit dus meer tijd en geld gaat kosten. Dingen die wel simpel te restylen zijn, zijn bijvoorbeeld de kleuren van je badkamer of accessoires. Ook eventuele verlichting is sneller aangepast dan je denkt. Dus wil je, je badkamer een snelle make-over geven? Kies dan voor deze aspecten van je badkamer.

Hoe en waar begin je met het restylen?

Bedenk eerst wat je niet mooi vind aan je badkamer en wat je graag veranderd wilt hebben. Kies daarna een stijl waarin je deze veranderingen mooi kunt doorvoeren. Vind je bijvoorbeeld dat je teveel wit en zwart in je badkamer hebt? Dan kun je misschien beter overstappen naar meer landelijke badkamer en vice versa. Ben je bepaalde kleuren zat? Haal dan gewoon een pot watervaste verf en geef de ruimte wat kleur. Werk wel altijd van boven naar beneden in een ruimte? Wil je bijvoorbeeld LED verlichting in je badkamer? Begin dan hiermee. BES LED heeft prachtige inbouwspotjes die zorgen voor een waanzinnige verlichting in de badkamer. Is het plafond klaar? Zak dan af naar de muren en eventueel de vloer. Daarna kun je mooi alle losse aspecten aanpakken.

Dit is natuurlijk nog maar het restylen van je badkamer in grote lijnen. Ben je ook benieuwd naar onze tips wat betreft het inrichting? Houd dan ons blog zeker even in de gaten.

Geef een reactie